Прощання з загиблим героєм

…сьогодні наша Україна переживає ще одну важку, трагічну втрату… Смерть жорстоко нагадує знову про себе, але ми пам’ятаємо слова Христа про найбільшу любов тих, хто віддає своє життя за близьких!
Вони Герої для Бога!
Герої для нас!
Але, чи ми оцінюємо їхній ПОДВИГ?
Чи стає гарячим наше серце?…
Можливо, ми почали зневажати власні нехороші вчинки такі як брехня, осудження, гнів, заздрість, приниження близьких, зраду своїй сім’ї…
Чи стаємо ми кращими???
Адже Герої гинуть за нас, наше майбутне!..
Вічна пам’ять! Царство Небесне Героям!!!

ієрей Іоан Верескун

26.01.2016 У Кіровограді прощалися із загиблим Героєм АТО
26 січня на Театральній площі мешканці Кіровограда віддали останню шану та попрощалися із військовослужбовцем, який загинув захищаючи країну у зоні проведення АТО Валерієм Бочарніковим.
У траурній ході взяли участь священики Військового відділу Кіровоградської єпархії УПЦ.
Валерій Бочарніков був сержантом, командиром третього відділення третього мотопіхотного взводу третьої мотопіхотної роти.
Народився 10 грудня 1973 року на Житомирщині у селі Ігнатпіль Овручського району.
Закінчив школу, пройшов військову строкову службу, потім навчався у вищому професійному училищі №9 міста Кіровограда.
Майже 20 років життя Валерій Володимирович присвятив службі в органах внутрішніх справ на посадах рядового та начальницького складу, де проявив найкращі професійні якості відповідального ставлення до виконання своїх обов’язків.
У 2015 році виявив бажання захищати незалежність України.
24 березня цього ж року був призваний на військову службу за мобілізацією до лав ЗСУ та не шкодуючи себе виконував поставлені завдання.
20 січня 2016 року, обороняючи укріплення підрозділу, при безпосередньому зіткненні з ворогом, героїчно загинув від кульового поранення.
За словами друзів, Валерій Володимирович до кінця з честю та гідністю виконав свій військовий обов’язок. Він був щирим, відкритим, цілеспрямованим, любив життя. Був хорошим товаришем і бойовим побратимом, завжди готовим прийти на допомогу іншим.
Поховають Героя за місцем проживання мами – в Овручському районі Житомирської області.

Просмотров (65)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *