З Різдвом Христовим!

Свято Різдва Христова, або як його ще називають “Зимової Пасхи”, є особливим для нашого міста. Адже в Соборному храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці, а саме нижньому храмі Різдва Христова відбувалося престольне свято, що розпочалося зі Всенічного Бдіння та нічної Божественної Літургії, на якій духовенство зачитувало Різдвяні послання від предстоятелів нашої Церкви та вітало вірян з цим величним святом.

Молитовне відзначення події Різдва Христовго після Богослужіння в нашому храмі, продовжилось святковим відкриттям Різдвяного вертепу, де звучали привітання, співались колядки, проводилась вікторина для дітей та всіх присутніх, був гарячий чай, солодощі…
Більше 100 солодких подарунків діти та дорослі отримали з рук учасників клубу “Живи наповну” та духовенства храму.

Колектив молодіжного клубу “Живи на повну” продовжив вітати жителів нашого міста з новорічними святами…
Сьогодні ми розпочали Різдвяні колядки, а саме привітали робочі колективи НВП “Radiy”! З колядками відвідали воїнів АТО,і всіх хто пребуває зараз на лікуванні в Кіровоградському обласному госпіталі; побували у Кіровградському психо – неврологічному інтернаті з гіеатричним відділенням, привітали хворих та пресонал міської лікрні №3, а також неврологічне відділення… а ще декілька магазинів та аптек.

Настоятель храму о.Євгеній з хористами-колядниками відвідав Кіровоградський слідчий ізолятор, де вітав службовий персонал та в’язнів солодкими подарунками та щирими вітаннями.

В свою чергу привітання отримували духовенство і віряни Благовіщенського храму.

На цьому привітання не закінчуються!

Просмотров (124)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *