Духовенство єпархії привітало співробітників Національної поліції України з професійним святом

4 липня у Кропивницькому відбулися заходи з нагоди третьої річниці створення Національної поліції України.
З благословення митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа з професійним святом поліцейських привітали секретар Кіровоградської єпархії протоієрей Роман Кондратюк та керівник єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України протоієрей Євгеній Назаренко.
За сумлінне служіння на благо Вітчизни ряд співробітників поліції були удостоєні церковних нагород.
У своєму вітальному слові отець Роман від імені митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа привітав усіх з професійним святом та відмітив, що праця співробітника поліції – це не просто робота, а саме служіння, як служіння лікаря, вчителя і священика. «Справою свого життя ви обрали нелегку і відповідальну службу, спрямовану на забезпечення законності і правопорядку, безпеки громадян, громадського спокою. Ця служба вимагає особливих цивільних і особистих людських якостей: вірності обов’язку, чесності і принциповості, сміливості та мужності, співчуття і любові до людей. У вашому подвигу виявляються найсильніші почуття, на які здатна людина. Немає іншого такого служіння, яке по суті своїй вимагало б від людей готовності віддати своє життя або своє здоров’я заради інших…
Щиро вітаємо вас з професійним святом. Нехай милосердний Господь завжди оберігає вас від бід і напастей. Щастя вам, здоров’я і успіхів у благородній справі служіння нашому народу».

Фото

Просмотров (18)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *