Святкування річниці відкриття недільної школи при храмі Благовіщення

Неділя 18-го жовтня цього року в житті Благовіщенського храму – особливий день, адже саме в цей день святкувала свій перший день народження недільна школа, що діє при храмі. Урочистості, присвячені цій події, розпочались Божественною Літургією, по закінченні якої святкування продовжились в приміщенні недільної школи, де до вихованців і гостей з привітаннями звернувся протоієрей Олександр Хомич, після чого дітям та всім присутнім були подаровані танцювальні подарунки від творчих, юнацьких колективів “Форсаж”, “Конвалія” та “Авангард”. Далі учні недільної школи поставили імпровізовану сценку ” Випадок із життя української сім’ї”.
Після виступу дітей з привітаннями до гостей звернувся настоятель храму протоієрей Євгеній Назаренко. Священники храму відзначили подяками вихователів недільної школи та грамотами найбільш активних учнів, які систематично приймають активну участь у житті парафії та недільної школи. Вкінці святкового концерту отець Олександр підвів підсумок річної діяльності школи, та висвітлив найбільш яскраві моменти пов’язні з навчальним процесом .
По закінченні концерту всі діти та дорослі, хто в ролі учасників, хто в ролі вболівальників, а хтось просто глядачем мали змогу взяти участь у ряді конкурсів та естафет під назвою “Козацькі розваги”, що відбувались на подвір’ї храму.
Звичайно змаганяння двох команд закінчились перемогою дружби, для дітей спільними зусиллями з батьками був влаштований солодкий стіл, та були вручені подарунки від храму.
В свою чергу діти недільної школи передали подарунки “особливим діткам”, які були незвичайними, адже виготовленні власними руками школярів.
Щиро вдячні, всім хто долучився до організації та проведення свята, всім учасникам та батькам!!!

Просмотров (203)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *