Чудова поїздка

Діти кіровоградців стали учасниками цікавої, духовно – розважальної подорожі в межах області…
В неділю 11 жовтня, по благословінню архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського, Високопреосвященнішого Іоасафа, діти недільної школи храму Благовіщеня Пресвятої Богородиці, відвідали цікаві, пізнавальні місця нашої області . Організували поїздку священики храму протоієрей Олександр Хомич та ієрей Іван Верескун, як розважальний подарунок для учнів до річниці відкриття недільної школи.
Отже, по завершенню Богослужіння, у кількості п’ятдесяти чоловік з гарним настроєм, ми вирушаємо з міста…
О 12.00 прибули до м. Світловодська на територію Кременчугської ГЕС, де радісно нас зустріли працівники останньої, які і показали та розповіли про особливі цікавинки цього масштабного та значимого для суспільства об’єкту.
Далі ще цікавіше, адже нас очікують на пристані капітани та яхти – красуні…
І ось розмістившись всією групою на вітрильники «Сюрприз», «Кристал» та «Афіна», виходимо у води Кременчугського водосховища, відчуття неймовірні, діти радіють, відчувають себе в ролі команди, роблять «селфі», капітани яхт змагаються на швидкість, а ми… а ми хвилюємось, і радіємо разом з дітьми!
З прекрасними враженнями, ми як справжні паломники завітали до Богоявленського жіночого монастиря, що у с. Диківка ( Знам’янський р – н). Тут нас познайомили з історією обителі, пригостили смачною монастирською трапезою.
Під впливом яскравих моментів повертаємось у Кіровоград, біля храму дітей з нетерпінням чекають батьки…
Ось такий чудовий день, повний гарних вражень!!!
Щиро вдячні всім маленькими учасникам нашої поїздки, терплячому водієві, а особливо дякуємо керівництву «Кіровоградграніт» за надання транспорту та всім, хто посприяв для розважального відпочинку дітей, учнів недільної школи!!!
Голова Паломницького відділу
Кіровоградської єпархії
Української Православної Церкви
Ієрей Іоан Верескун

Просмотров (92)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *