«Я малюю Єлисаветград»

В суботу та неділю 4 – 5 липня в соборному храмі Благовіщеня Пресвятої Богородиці відбулася виставка – свято для дітей, їх батьків, та всіх прихожан, під назвою « Я малюю Єлисаветград», присвячена 261 річниці з дня заснування Фортеці Святої Праведної Єлисавети,яка з часом переросла у наше місто.
Виставка робіт учнів дитячої міської художньої школи ім. Осьмьоркіна була розміщена на церковному подвір’ї, а майстер – клас по малюванню Єлисаветграда проходив під доглядом і підтримкою члена союза художників України, іконописця і викладача художньої школи Плітіна Володимира Георгійовича, у приміщені недільної школи ім. святої Єлисавети, матері Іоанна Хрестителя.
Головний задум був в тому, що діти і батьки на великих довгих полотнах фарбами малювали видатні і відомі всім місця нашого рідного міста. На малюнках можна було побачити як сучасний вид, так і архітектуру і навколишнє життя міста до «жовтневої революції» 1917р., ті затишні і неповторні краєвиди, які звернувши увагу, можна розгледіти в теперішній час. Також на подвір’ї храму проходив майстер – клас з прикладного мистецтва, який проводила працівник храму Куліш Анастасія. Виставка і майстер – клас сподобалися не тільки дітям, а й дорослим, котрі з радістю і увагою малювали рідне місто.

Просмотров (55)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *