Православний відпочинок дітей на березі Азовського моря

В період з 4 по 14 червня, по благословенню Високопреосвященішого Іоасафа, архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського, група маленьких кіровоградців, а саме учнів недільної школи при храмі Благовіщеня Пресвятої Богородиці, позитивно провела час на базі відпочинку «Жемчужина»(смт. Кирилівка), що розташована на березі Азовського моря. Очолили поїздку священики Благовіщенського храму – протоієрей Олександр Хомич та ієрей Іоанн Верескун. Завдяки цьому відпочинок наповнився духовним настроєм, а сам табір був православного характеру і носив назву «Єлисаветградський благовіст».
В період відпочинку діти відвідали дельфінарій, з ручними та розумними дельфінами та морськими котиками; акваріум, з рідкісними видами риб та рептилій з усього світу, а також всі побували пасажирами моторного човна у відкритому морі… Пляж часто перетворювався у величезне полотно, на якому руками дітей створювались просто дивовижні картини та замки. Були різні веселі ігри та конкурси, танці, на яких діти пригощалися морозивом, тортом і навіть стравами приготовленими на вогні (уха, сосиски, шашлик).
На завершення всі діти отримали подарунки у вигляді жовтих та блакитних футболок з емблемою табору і різні сувеніри…
Діти повернулись до Кіровограду сповнені сил, з новими враженнями та позитивними емоціями.
Особлива подяка висловлюється підприємству «Radiy» за подаровані путівки і прекрасний відпочинок!
Також, щиро вдячні керівництву та всьому персоналу б/в «Жемчужина», – за теплий прийом та особливе піклування про ефективність нашого відпочинку!
Особливої подяки заслуговує і Благовіщенський храм за організацію і проведення дитячого відпочинку!

Просмотров (187)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *