22.04.2015р.

Церковна відзнака пенітенціаріїв Кіровоградщини до 17-річчя з дня утворення центрального органу виконавчої влади з питань виконання покарань

22 квітня 2014 року в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області традиційно відбулись урочистості з нагоди святкування 17-ї річниці з дня утворення центрального органу виконавчої влади з питань виконання покарань.
На професійне свято завітали шановні гості: Перший заступник прокурора області старший радник юстиції Анатолій Гой, начальник відділу з питань нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян старший радник юстиції Олександр Замороз, представники обласного управління СБУ, протоієрей Кіровоградської Єпархії Української православної церкви Євгеній Назаренко, який являється головою єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями.
З благословення Високопреосвященнішого Іоасафа, архієпископа Кіровоградського та Новомиргородського, настоятель храму Благовіщеня Пресвятої Богородиці протоієрей Євгеній Назаренко вручив відзнаки керівництву Управління й благословив урочисту церемонію прийняття присяги новоприйнятих співробітників.
З нагоди свята, за високі показники в службовій діяльності, особисту ініціативу при виконанні службових обов’язків, сміливість, старанність, особисту дисциплінованість, зразкове виконання поставлених завдань управлінням ДПтС України в області кращих співробітників було заохочено почесними грамотами, подяками, нагрудними знаками та достроковими спеціальними званнями. Занесені на дошку пошани управління кращі пенітенціарії Кіровоградщини.
На завершення заходу начальник управління Юрій Ткаченко побажав плідної професійної діяльності, здійснення всіх планів, творчої атмосфери, миру в родині, колективах й в Україні.

Просмотров (27)